Praktisk information

Hvor ofte skal jeg komme?

Det er meget individuelt. Nogle klienter har et konkret problem, som de kommer i terapi eller coaching med, en eller få gange, og har derefter fået løst deres problem. Andre vælger at tage et forløb, hvor de kommer i terapi eller coaching med 1-2 uger mellemrum i en periode, og derved får mulighed for at arbejde med forskellige problematikker og livsomstændigheder. Andre kommer fast en gang om måneden, og arbejder med det der er aktuelt i deres liv netop på det tidspunkt.

Priser

Individuel terapi/coaching koster 500 kr. for 1 time og 650 kr. for 1.5 time. Parterapi og familieterapi koster 750 kr. for 1.5 time.

Åbningstider

Jeg tilbyder konsultation på hverdage, dag og aften.

Tidsbestilling

Tidsbestilling bedes foretaget på sms/telefon: 40 37 25 08 - eller email: mail@gittemunck.dk
Jeg har ikke fast telefon tid, men tager ikke telefonen når jeg har klienter. Hvis telefon ikke besvares, er du velkommen til at indtale navn og telefonnummer, så kan jeg ringe tilbage til dig, så snart jeg er ledig.

Hvor ligger klinikken?

Jeg har klinik i en særskilt bygning, beliggende ved siden af min private bolig på adressen: Eranthisvænget 14, 5450 Otterup

Tavshedspligt

Alt hvad der bliver talt om i terapien, er sagt i fortrolighed mellem klient og terapeut. Der bliver ikke skrevet nogen form for journal, så du bliver på ingen måde registreret ved at gå i psykoterapi. Jeg har tavshedspligt, og må ikke udtale mig om dig som klient, eller noget af det vi taler om i terapien. Hvis en klient ønsker en udtalelse kan denne naturligvis udarbejdes, men det kræver en skriftlig anmodning fra klienten.

Afbud

Hvis du bliver forhindret I at komme til en aftalt konsultation, bedes du melde afbud senest 5 timer før fremmøde. Ved udeblivelse eller afbud senere end 5 timer før - skal der betales for konsultationen.
Afbud bedes meddelt på telefon: 40 37 25 08 – gerne på telefonsvarer hvis jeg ikke svarer.